Familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring

Wat in 1990 begon als eenmanszaak in Uden, is uitgegroeid tot een klantgericht schoonmaakbedrijf met ruim tweehonderd medewerkers en een uitgebreid dienstenpakket voor bedrijven, scholen en instellingen in Brabant, Noord-Limburg en Gelderland.

Van kleine zelfstandige naar fullservice-schoonmaakbedrijf

Na ervaring te hebben opgedaan in de schoonmaakbranche, besloot Jan Netten in 1992 zelfstandig verder te gaan. Met succes: binnen enkele jaren had ACS Schoonmaak een uitgebreide klantenkring en meer dan honderd mensen in dienst. Midden jaren 90 traden ook de beide zonen, Mark en Paul Netten, als rayonmanager toe tot het bedrijf en niet veel later namen zij de leiding van hun vader over.

Vaste klantenkring

Eind jaren 90 namen de broers ook de activiteiten van Hans van Casteren Schoonmaak BV uit Boxtel over. ACS Schoonmaak groeide gestaag verder en heeft in de loop der jaren vele langetermijnrelaties met vaste opdrachtgevers opgebouwd. Of het nu gaat om interieur- en sanitairreiniging, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud of facilitaire diensten, ACS Schoonmaak is een begrip in de wijde regio.