Zorgvuldige selectie van medewerkers

Kwaliteit begint met vakbekwaam en gemotiveerd personeel. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze medewerkers en hanteren wij een gedegen selectie- en inwerkbeleid. Wij werken voornamelijk met volwassen krachten (minimaal 30 jaar oud) die Nederlands spreken en in de nabije omgeving van uw organisatie wonen. Ze zijn getraind in onze resultaatgerichte werkwijze en krijgen erkende opleidingen en trainingen aangeboden. Deze gaan niet alleen in op schoonmaakmethodes, materialen en middelen, maar ook op omgangsvormen, gedrag en werkhouding.

Een vast team, betrokken bij uw organisatie

ACS Schoonmaak werkt met vaste teams van schoonmakers. U ziet dus steeds dezelfde gezichten; medewerkers die uw organisatie kennen en weten wat u belangrijk vindt. De vaste meewerkend voorvrouw en de rayonmanager voeren daarbij regelmatig kwaliteitscontroles uit. Onze trainingen, het werken in vaste teams en ons beleid voor een reële werkdruk maken dat onze medewerkers gemotiveerd zijn en betrokken bij hun werk en uw organisatie. Het resultaat: een laag ziekteverzuim, weinig verloop en constante kwaliteit.

Beter, hygiënischer en sneller schoonmaken

nze schoonmaakmedewerkers beschikken over alle materialen en middelen die nodig zijn om aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen. Zo werken wij met een geavanceerd microvezelsysteem waarmee beter en sneller kan worden schoongemaakt.