Schoonmaken ‘met het hoofd erbij’

Iets schoonmaken wat al schoon is, heeft geen zin. Bij ACS werken wij daarom volgens een resultaatgerichte aanpak. Dat betekent dat wij onze ogen en ons gezonde verstand gebruiken bij het schoonmaken. Samen met u bepalen we het gewenste kwaliteitsniveau per ruimte en daar werken we vervolgens doelmatig naartoe. 

Efficiënt schoonmaken

Het vaste team van schoonmakers dat bij u aan de slag gaat, kent uw organisatie en mensen en weet wat u belangrijk vindt voor een schone werkomgeving. Zij werken niet op de automatische piloot, maar kijken elke dag opnieuw wat nodig is om de afgesproken kwaliteit te leveren. Is een ruimte de hele week niet gebruikt? Dan slaan ze die over en pakken ze bijvoorbeeld de kastjes in de pantry aan. Bewust schoonmaken en verantwoordelijkheid nemen, daar draait het om. Het mes snijdt aan twee kanten: zinvol werk voor onze mensen, optimale kwaliteit voor u.

Oog voor mens en milieu

Wij streven er continu naar om de effecten van ons werk op mens en milieu zo laag mogelijk te houden. Zo werken wij met een geavanceerd microvezelsysteem waarmee zonder chemische reinigingsmiddelen nog hygiënischer en krachtiger kan worden schoongemaakt. Dat is niet alleen beter voor het milieu en uw en onze gezondheid; onze medewerkers werken met deze producten beter én sneller. Met scherpe tarieven als resultaat.